top of page
DSC_0521-Edit-3_edited.jpg

OVER MIJ.

Ik ben Mandy, het gezicht achter Mandy de Jong Fotografie.

 

Je kunt bij mij terecht voor portretfotografie in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om een zakelijk portret van je bedrijf of een serie portretten van jezelf, ik doe het met evenveel passie en enthousiasme.

Ik ben altijd op zoek naar mogelijkheden om iets zo sfeervol en esthetisch mogelijk in beeld te brengen, zonder daarbij het doel en het verhaal uit het oog te verliezen. Ik speel graag met het licht en de beschikbare ruimte. Is het aanwezige (dag)licht op een locationvoldoende, geen probleem, dan gebruik ik studioverlichting om zo in elke situatie het beste licht te creëren

Ik hou van heldere, natuurlijk ogende foto's met een tijdloos karakter. Ik gebruik geen trendgevoelige bewerkingsstijl en vind het belangrijk dat de kleuren in een foto, waaronder die van jouw huidskleur en kleding, realistisch zijn.

 

Als fotograaf en persoon ben ik rustig, open en empatisch. Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak voelt tijdens een fotoshoot. Ik voel vaak goed aan waar iemand behoefte aan heeft en geef begeleiding met tips en aanwijzingen voor het mooiste resultaat. Ook ben ik een perfectionist en let ik op de kleinste details.

Wat kun je verwachten als je bij mij een fotoshoot boekt? 

Een professionele fotoshoot met ruimte voor jouw wensen, mijn expertise en begeleiding en een serie sfeervolle, krachtige beelden van hoge kwaliteit, met hier en daar een creatieve twist. 

 

Wil je kennismaken? Plan dan een kennismakingsgesprek!

bottom of page