PRIVACY 

Verklaring.

Dit is de privacyverklaring van Mandy de Jong Fotografie. Mandy de Jong respecteert je privacy en houdt zich aan de regels die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt. Mandy de Jong is zelf verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens die worden verzameld. Mandy de Jong Fotografie mag deze policy eenzijdig wijzigen en ik adviseer je om deze verklaring regelmatig op wijzigingen na te gaan. Bij vragen en/of opmerkingen over deze privacyverklaring kun je altijd bij mij terecht via onderstaande contactgegevens:

Mandy de Jong Fotografie

Meander 19

1822 EA Alkmaar

06-27836394

mandy_fotografie@outlook.com

KvK registratienummer: 78245214

 

 

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Mandy de Jong Fotografie verwerkt je persoonsgegevens die je zelf aan mij verstrekt, omdat je gebruik wilt maken van mijn diensten. Daarnaast verwerk ik foto’s die ik in opdracht van jou maak. Een overzicht van de persoonsgegevens die ik verwerk:

  • NAW gegevens (naam, adres en woonplaats)

  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)

  • Factuuradres (indien afwijkend van woonadres)

  • Telefoonnummer

  • E-mailadres (voor het versturen van de fotobestanden via WeTransfer)

  • Social media accountgegevens (indien van toepassing)

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die worden verwerkt

Mandy de Jong Fotografie heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over website bezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij deze toestemming hebben van ouders of voogd. Ik kan niet controleren of een websitebezoeker ouder is dan 16 jaar. Ik raad ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kind(eren), om zo te voorkomen dat de gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat ik zonder die toestemming persoonlijke gegevens heb verzameld over een minderjarige, neem dan contact met mij op via mandy_fotografie@outlook.com en dan verwijder ik deze informatie.

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag ik persoonsgegevens verwerk

Mandy de Jong Fotografie verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Om je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om mijn dienstverlening uit te kunnen voeren

  • Om je te informeren over wijzigingen van mijn diensten en producten

  • Om diensten en goederen bij je te kunnen afleveren

 

Geautomatiseerde Besluitvorming

Mandy de Jong Fotografie neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of- systemen, zonder dat daar een mens tussen zit.

 

Hoelang Mandy de Jong Fotografie persoonsgegevens bewaart

Mandy de Jong Fotografie bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

 

Delen van persoonsgegevens met derden

Mandy de Jong Fotografie verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van mijn overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

Cookies die Mandy de Jong Fotografie gebruikt

Mandy de Jong Fotografie gebruikt op de website www.mandydejongfotografie.nl cookies. Cookies verbeteren de gebruikerservaring en helpen deze website beter te maken. Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons Cookiebeleid. Onder Cookievoorkeuren kun je jouw voorkeuren opslaan.

Cookie categorieën:

  • Noodzakelijk

Strikt noodzakelijke cookies garanderen functies die deze website nodig heeft om te functioneren zoals bedoeld. Daarom kunnen deze cookies niet worden uitgeschakeld. Deze cookies worden exclusief door deze website gebruikt en zijn daarom 'first party cookies'. Dit betekent dat alle informatie die in deze cookies wordt opgeslagen alleen wordt teruggestuurd aan deze website.

  • Functioneel

Functionele cookies zorgen ervoor dat deze website bepaalde functies kan aanbieden en informatie die u al gegeven hebt op kan slaan (bijvoorbeeld een geregistreerde naam of taalselectie). Zo kan de website betere en gepersonaliseerde functies aanbieden.

  • Marketing

Marketing Cookies komen (o.a.) van externe advertentiebedrijven en worden gebruikt om informatie te verzamelen over de websites die u hebt bezocht, om zo bijvoorbeeld gerichte reclame te kunnen laten zien.

  • Performance

Performance cookies verzamelen informatie over de manier waarop een website gebruikt wordt. We gebruiken ze om beter te begrijpen hoe bezoekers onze pagina's gebruiken, en zodat we de inhoud en functionaliteit kunnen verbeteren.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Mandy de Jong Fotografie en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij mij een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens van jou waarover ik beschik, naar jou of een ander door jou genoemde organisatie te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdracht van je persoonsgegevens sturen naar mandy_fotografie@outlook.com.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vraag ik jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Ik reageer zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken op jouw verzoek. Mandy de Jong Fotografie wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Hoe Mandy de Jong Fotografie persoonsgegevens beveiligt

Mandy de Jong Fotografie neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via mandy_fotografie@outlook.com.