top of page
DE BEAUTYKLINIEK_CONTENTSHOOT_MEI_2023_LR_20.jpg

CONTENT abonnement.

Naast de losse, eenmalige Mind Your Own BUSINESS shoots, bied ik speciaal voor ondernemers die vaker dan één keer per jaar een shoot willen ook het CONTENT abonnement aan. Dit abonnement bestaat uit een serie van 2 of 4 shoots die je periodiek (ieder half jaar of ieder kwartaal) kunt inzetten.

Een CONTENT abonnement is ideaal voor de ondernemer die consistent nieuw beeldmateriaal wil delen op social media en zijn website up-to-date wil houden. Met het een abonnement bouw je je eigen beeldbank op en ben je het hele jaar door verzekerd van nieuw beeldmateriaal. Je kunt hierdoor perfect inspelen op bijvoorbeeld de seizoenen of de laatste ontwikkelingen in je bedrijf.

 

Het CONTENT abonnement kan ook ingezet worden na een Mind Your Own BUSINESS shoot en je dus al over een goede basis aan foto's beschiktMet de periodieke CONTENT shoots kun je je beeldbank vervolgens up-to-date houden, zodat je het hele jaar rond passend en nieuw beeldmateriaal kunt inzetten.

Marloes_noakk.nl_BUSINESS-shoot_LR_02.jpg
Lotte_Prins Huidtherapie_BUSINESS shoot_LR_159.jpg

Wat zijn de voorwaarden?

Een CONTENT- abonnement is persoonlijk en niet overdraagbaar. Er geldt een vaste looptijd van een jaar, gerekend vanaf de eerste CONTENT-shoot. Je kunt een abonnement op elk moment van het jaar starten. Het totaalbedrag wordt in 1 keer of in 2 of 4 termijnen betaald. Na een jaar stopt het abonnement automatisch. Indien je het abonnement wilt verlengen dan bespreken we opnieuw de voorwaarden.

Welk abonnement past bij jou?

Alle prijzen zijn exclusief reiskosten en evt. locatiehuur.

Wil je meer foto's laten bewerken? Dat kan!

Je kunt achteraf zelf kiezen welke foto's en hoeveel je er wilt laten bewerken.

Je ontvangt de gekozen foto's in webresolutie en hoge resolutie.

bottom of page