top of page
Mandy de Jong Fotografie

OVER MIJ.

Ik ben Mandy, het gezicht achter Mandy de Jong Fotografie.

 

Je kunt bij mij terecht voor BUSINESS & BRANDING fotografie. Ik help mijn klanten met het vastleggen van het verhaal van hun bedrijf in een professionele en moderne beeldbank met sfeervolle en krachtige beelden.

 

Na een aantal jaren verschillende soorten fotografie te hebben gedaan voor zowel particulieren als bedrijven, heb ik mij inmiddels gespecialiseerd in fotografie speciaal voor beauty ondernemers. Een ontzettend mooie branche waar ik mijn creativiteit als fotograaf volop kwijt kan in een mix van o.a. portret-, interieur en productfotografie.

Ik ben altijd op zoek naar mogelijkheden om iets zo sfeervol en esthetisch mogelijk in beeld te brengen. Ik speel graag met het licht en de beschikbare ruimte. Is het aanwezige (dag)licht op een locationvoldoende, geen probleem, dan gebruik ik studioverlichting om zo in elke situatie het beste licht te creëren

 

Ik hou van heldere, natuurlijk ogende foto's. Ik gebruik geen trendgevoelige bewerkingsstijl en vind het belangrijk dat de kleuren in een foto, waaronder die van jouw huidskleur en kleding, realistisch zijn. 

 

Als fotograaf en persoon ben ik rustig, open en empatisch. Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak voelt tijdens een fotoshoot. Ik voel goed aan waar iemand behoefte aan heeft en geef begeleiding met tips en aanwijzingen voor het mooiste resultaat. Ook ben ik een perfectionist en let ik op de kleinste details.

Wat kun je verwachten als je bij mij een fotoshoot boekt? 

Een professionele fotoshoot met ruimte voor jouw wensen, mijn expertise en begeleiding en een serie sfeervolle, krachtige beelden van hoge kwaliteit, met hier en daar een creatieve twist. 

 

Wil je kennismaken? Plan dan een kennismakingsgesprek!

ZUIVER Skin & Brows

Marcella, Zuiver Skin & Brows

"Mandy heeft voor mijn salon een serie foto's gemaakt en wauw! Wat een geweldig resultaat. Mandy is super professioneel, luistert naar je wensen en denkt graag met je mee. Heel fijn om van te voren een moodboard te ontvangen met de besproken wensen, op die manier heb je meteen wat inspiratie foto's. Heel fijn samen te werken en je voelt je meteen op je gemak! Ik heb mijn vaste fotografe gevonden!" 
bottom of page