top of page
Novèll Skin Clinic

BUSINESS & BRANDING.

 
Ben jij ondernemer in de beauty branche maar mis je nog professionele foto's die jou en jouw bedrijf echt laten zien? Dan is de BUSINESS & BRANDING shoot iets voor jou!
 
Met deze  shoot maak ik een mix van verschillende beelden, en creëer hiermee een totaalbeleving in foto's waarmee jij je onderscheidt ten opzichte van de concurrentie: 


WIE BEN JE? WAT DOE JE? WAT MAAKT JOUW BEDRIJF UNIEK? 
 

Een gevarieerde fotoserie met sfeervolle en krachtige beelden die de sfeer van jouw onderneming ademt en je zichtbaarheid een boost geeft. Een gevarieerde fotoserie die je oneindig kunt gebruiken voor je website, social media (online) promoties en nog veel meer...

Benieuwd welke beauty professionals je voor gingen? Klik hier voor een selectie met highlights.

DE MERKBELEVING VAN JOUW ONDERNEMING IN SFEERVOLLE & KRACHTIGE BEELDEN.


PORTRET &
TEAMFOTO'S

INTERIEUR &
SFEERBEELDEN

UNIEKE DETAILS 

BEHANDELINGEN &
PRODUCTEN

EN MEER...

 
VITA BEAUTY
Rufiya Studio
Prins Huidtherapie

De BUSINESS & BRANDING shoot is er in 3 varianten .

Bekijk hieronder welke shoot het beste bij jouw BUSINESS past!

 
 ZO GAAT EEN B&B SHOOT IN ZIJN WERK:


01.

KENNISMAKING & STRATEGIE
Ter voorbereiding van de shoot plannen we een kennismaking & strategiegesprek in. We bespreken hierin uitgebreid jouw wensen en bedenken samen hoe we het verhaal van jouw beauty 
onderneming visueel kunnen maken. Als we dat nog niet gedaan hebben plannen we ook een datum en tijdstip in voor de shoot.


02.

VOORBEREIDING OP DE SHOOT
Met de info uit het kennismaking & strategie gesprek, maak ik een moodboard en shoot plan. Deze gebruiken we als draaiboek voor de shoot. Aan alles wordt gedacht om zo de beelden te kunnen maken die jij nodig hebt!

03.

B&B SHOOT DAY!
De dag van de shoot! Voor velen best wel spannend, maar ik ga ervoor zorgen dat alles soepel en zonder stress verloopt. Ik start met het doorspreken van de shoot en zal mijn apparatuur klaarzetten. Tijdens de shoot help ik je door het geven van aanwijzingen en tips voor het beste resultaat.

04.

SELECTIE & BEWERKING
Kort na de shoot ontvang je een link naar een online fotogalerij met daarin alle onbewerkte foto's van de shoot. Je kunt hier zelf jouw favoriete beelden selecteren. Je keuze geef je door aan mij en ik ga de foto's vervolgens stuk voor stuk voor je bewerken. Naast bijv. licht- en kleurcorrecties verwijder ik oneffenheden en eventuele storende objecten.   .

05.

OPLEVERING
Zo snel mogelijk (binnen 2 weken) en na betaling van de factuur, ontvang je de bewerkte foto's van de shoot via We Transfer in webformaat en hoge resolutie. Jouw foto's zijn klaar voor gebruik!
 

 BUSINESS & BRANDING
*START*

€295,00

Dit pakket is geschikt voor starters en beauty professionals zonder personeel. Een korte shoot voor een compacte serie met krachtige en pakkende beelden.

Deze shoot is ook geschikt wanneer je slechts een kleine update van je beeldbank nodig hebt.

 

Inclusief:

> Intake ter voorbereiding

> Persoonlijk plan (Moodboard en Shoot Plan)

> 1,5 uur fotografie 

> 1 locatie

> 10 bewerkte beelden in hoge resolutie en webformaat die je zelf mag selecteren

Exclusief:​

> Reiskosten €0,21 per km en eventuele locatiehuur 

BUSINESS & BRANDING 
*LEVEL UP*

De LEVEL UP shoot is de perfecte shoot wanneer je graag een wat uitgebreidere  serie foto's ontvangt. Dit pakket is geschikt voor beauty ondernemers die alleen of met een klein team werken.

  

Inclusief:

> Intake ter voorbereiding

> Persoonlijk plan (Moodboard en Shoot Plan)

> 2,5 uur fotografie 

> 1 of 2 locaties

> 25 bewerkte beelden in hoge resolutie en webformaat die je zelf mag selecteren

Exclusief:​

> Reiskosten €0,21 per km en eventuele locatiehuur 

€495,00

BUSINESS &
BRANDING 

*BOOST* 

Wil je graag een uitgebreide shoot met een grote diversiteit  aan beelden, heb je een groter team met beauty professionals, of wil je een shoot op verschillende locaties? Kies dan voor het BOOST PAKKET. 

  

Inclusief:

> Intake ter voorbereiding

> Persoonlijk plan (Moodboard en Shoot Plan)

> 4 uur fotografie

> Meerdere locaties mogelijk 

> 60 bewerkte foto's in hoge resolutie en webformaat die je zelf mag selecteren

Exclusief:​

> Reiskosten €0,21 per km en eventuele locatiehuur 

€875,00

WIL JE MEER FOTO'S LATEN BEWERKEN? Dat kan!

Extra foto's toevoegen aan je selectie is mogelijk tegen meerprijs (€10,00 per foto). Je kunt na de shoot je favoriete foto's van de shoot selecteren via een online fotogalerij en daar zelf bepalen welke en hoeveel foto's je wilt laten bewerken.

CONTENT-ABONNEMENT.

Wil je vaker per jaar een shoot? Met het CONTENT- abonnement ben je een jaar lang voorzien van actueel en consistent beeldmateriaal voor jouw website en social media.

 LEES SNEL MEER!

Sluiten de pakketten in mijn aanbod niet helemaal aan bij jouw wensen? Of weet je niet zo goed welk pakket of shoot het beste bij jou past? Neem contact met mij op voor een tailor-made voorstel of advies.

OASE HAIRSTUDIO

POP-UP STUDIO.
 

STUDIO STYLE FOTO'S BIJ JOU OP LOCATIE.

De POP-UP FOTOSTUDIO is een mobiele fotostudio, inclusief studiolampen en een achtergrond naar keuze, die bij jou op locatie wordt opgebouwd.  

Hiermee bied ik je de mogelijkheid om studio style foto's op locatie te laten maken. Deze optie is geschikt voor portretten en teamfoto's maar ook voor productfoto's.

 

>> Voorwaarde voor de Pop-Up Fotostudio is een beschikbare ruimte van tenminste 3x4 meter.

 

De Pop-Up Fotostudio is als losse shoot of als upgrade te boeken bij de BUSINESS & BRANDING en CONTENT-shoots. Neem voor meer informatie en prijzen vrijblijvend contact op.

DE BEAUTYKLINIEK
DE BEAUTYKLINIEK_CONTENTSHOOT_MEI_2023_L
SCHOONHEIDSSALON DESSA
bottom of page