top of page

VEELGESTELDE VRAGEN.

HOE LANG VAN TEVOREN MOET IK EEN SHOOT BOEKEN? Ik heb maar ruimte voor een aantal shoots per week. Wil je verzekerd zijn van een plekje in een bepaalde week of op een bepaalde dag in de week, dan is het advies om een shoot ruim op tijd in te plannen. Zo kan ik de datum alvast voor je reserveren.

IK WIL ALLEEN PORTRET- EN TEAMFOTO'S, KAN DAT OOK? Ja dat kan! afhankelijk van bijvoorbeeld het aantal portretten, maak ik hiervoor graag een op maat gemaakt voorstel, Neem hiervoor contact met me op.

KAN IK EEN SHOOT ANNULEREN? Een shoot kan in een aantal situaties geannuleerd worden, bijvoorbeeld in geval van ziekte en op voorwaarde dat er een vervangende datum wordt gepland.

WAT IS JE WERKGEBIED? Ook al kom ik uit Alkmaar, ik fotografeer door heel Nederland. Ik reken een kilometervergoeding van €0,21 per km vanaf Alkmaar.

WANNEER ONTVANG IK MIJN FOTO'S? Je ontvangt binnen 2 werkdagen een link naar een online fotogalerij met alle onbewerkte beelden van de shoot.  Zodra jij je favorieten hebt gekozen en je mij je definitieve keuze hebt doorgegeven, ga ik aan de slag met de bewerking. Je ontvangt de bewerkte beelden binnen 2 weken en na betaling van de factuur. Heb je de foto's sneller nodig, laat even weten, vaak is eerder opleveren in overleg mogelijk.

KAN IK OOK ONBEWERKTE FOTO'S ONTVANGEN? Nee, mijn bewerkingsstijl is onderdeel van het product wat ik maak, ook wel mijn visitekaartje. Een onbewerkte foto is als een onaf product. Het is daarom niet mogelijk om RAW-bestanden te ontvangen. Het is wel mogelijk om op verzoek de foto's in een zwart-wit edit te ontvangen.

KAN IK DE FOTO'S VRIJ GEBRUIKEN? Ja, je bent vrij om de foto's te gebruiken. Gebruik je de foto's op je social media, dan vind ik het natuurlijk leuk als je mij daarin tagged. Worden de foto's gepubliceerd, bijvoorbeeld bij een artikel? Dan is naamsvermelding verplicht. Foto's mogen niet doorverkocht worden aan derden.

FOTOGRAFEER JE UITSLUITEND BEAUTY ONDERNEMERS? Mijn aanbod is afgestemd op beauty ondernemers, maar is ook geschikt voor ondernemers uit andere branches. Spreekt mijn fotografiestijl je aan en wil je weten of mijn forografie aanbod ook bij jou past, neem dan contact met me op voor de mogelijkheden.

bottom of page