top of page

PORTRET.

Een sprekende PROFIELFOTO, een serie mooie persoonlijke PORTRETTEN, of een krachtig ZAKELIJK PORTRET van jou en je medewerkers?

Boek een PORTRET-shoot. Ik maak op een ongedwongen manier een serie sprekende en krachtige portretten met de uitstraling die past bij het doel van de foto en vooral past bij wie jij bent.

 

In een studio of liever op een mooie buitenlocatie? De locatie kies je zelf, uiteraard kan ik je hierbij adviseren. Ter voorbereiding hebben we (telefonisch) contact en bespreken we jouw wensen.

De prijs van een PORTRET-shoot is op aanvraag en onder andere afhankelijk van het soort en aantal gewenste portretten. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en tarieven.

Prijzen vanaf €99,- (exclusief reiskosten en eventuele locatiehuur)

Amber_STUDIO shoot_04_B&W_LR.jpg
OASE HAIRSTUDIO_BUSINESS-shoot_LR_05.jpg

POP-UP STUDIO.

Studio look foto's bij jou op locatie. 

 

Speciaal voor bedrijven heb ik de optie voor een Pop-Up Fotostudio.

Een mobiele fotostudio, inclusief studiolampen en een achtergrond naar keuze, die bij jou op je bedrijf wordt opgebouwd. 

Op deze manier worden de medewerkers van jouw bedrijf in een vertrouwde en ontspannen setting gefotografeerd. Na de shoot hebben jullie zelf de keuze welke portretten jullie willen laten bewerken.

Voorwaarde voor deze de Pop-Up Fotostudio is een beschikbare ruimte van tenminste 3x4 meter.

 

Het starttarief voor zakelijke fotografie op locatie is €185,- (exclusief reiskosten)Neem voor meer informatie en prijzen vrijblijvend contact op.

bottom of page